Gardróbok és beépített szekrények

Egyedi gardróbok és beépített szekrények

Az egyediség nem elérhetetlen vágyálom csupán. Az egyediség jár! Neked is kijár! Még az apróbbnak tűnő részletekben is. Mint például a gardróbszekrényed milyensége. Nem véletlenül fogalmaztunk úgy, hogy „apróbbnak tűnő”, ugyanis a gyakorlati, mindennapi élet szempontjából komoly jelentőséggel bír, hogy milyen paramétereket testesít meg az általad favorizált beépített szekrény. A paraméterek nem mellékesek, miközben az egyedi, helyi adottságok is számottevőek. Nem véletlen, hogy a legtöbbször az előre legyártott variációk finoman szólva sem tökéletesek. Néha csak pár centiméter az eltérés, olykor az ajtó nyílási iránya nem megfelelő, máskor a konstrukció egyéb kialakítási részletei nem garantálják azt a típusú komfortot, ami egyébként elvárható. Mindegy is alapvetően, hogy melyik az a komponens, ami nem stimmel, a kényelmetlenség így sem, úgy sem tolerálható sokáig.

Miért kellene a kellemetlenségeket, a diszkomfort érzetet választanod, ha létezik más út? Miért kellene a tömegcikkek valamelyikére voksolnod, ha az egyedi megoldás lehetősége itt vár rád? Ugyanis a hitvallásunk az az, hogy az egyedi bútorok élménye bárki számára elérhető, megteremthető. S ez az az életérzés, aminek az értéke felbecsülhetetlen!

Egyediség minden szinten?

Igen! A beépített szekrény paraméterei nem egyenlőek a centiméterekkel. Szó sincs arról, hogy annyiban kimerül a bútordarab egyedisége, hogy konkrétan, adott helyiségre szabva mekkora a szélessége, magassága, mélysége és hossza. Ez csak egyetlen egy adatcsomag a sok közül, ami releváns és mérvadó. Vagyis a tervezés fázisában minden vágyad, álmod, elképzelésed előtérbe kerülhet. Végre nem kell elfojtanod azokat a kritériumokat, gondolatokat, amik eddig is lényegesek voltak a számodra, csak éppen nem találtál egyetlen egy vásárlásra méltó bútort sem, ami mindennek megfelelt volna. Vége ennek a típusú keresgélésnek és főleg itt a vége a kompromisszumok meghozásának! Nincsen több kényelmetlenség, nincsen több kellemetlenség!

Az alapanyag, a formavilág, a kialakítás, a díszítettség milyenségét épp úgy te találhatod ki, ahogy az egyéb momentumokat, mi pedig megvalósítjuk az álmaidat!