Egyedi konyhabútor készítés

Egyedi konyhabútor készítés

A konyha és az étkező minden otthon szíve, az a tér, ahol egybegyűl a család és a barátok. Egy olyan hely, ahol sok időt töltötök el, éppen ezért fontos számunkra hogy konyhátokat úgy alkossuk meg, hogy a családi élet központjává válhasson.

Egyedi konyhabútor készítés

Egyediség

Kész konyhabútorok nagy választékban kaphatóak, de az esetek nagy részében nem felelnek meg
igazán.

Lehet, hogy csak kihasználatlanul hagynak helyeket a konyhában, vagy nem passzol bele a mosogatógép, esetleg nem abba az irányba nyílnak az ajtók, ahogy azt szeretnéd. Az egyedileg gyártott konyhabútorral semmi ilyesmi nem fordulhat elő.

A lakás azon része, ahova a konyhádat képzelted el, sok esetben véges a változtathatósága, így a bútornak kell alkalmazkodnia a tér adottságaihoz. Ebből a szempontból is tökéletes választás az egyedi bútor, ugyanis ebben a helyzetben minden oda kerül, ahol az a legjobb helyen van.

Kis konyha esetén minden centiméter számít, hogy kihasználttá tudjuk tenni. Kollégáink pedig ismerik az olyan trükköket, mellyel a teret nagyobbá varázsolhatjuk, vagy egy másfajta elrendezés segítségével több munkafelületet tudunk kialakítani vagy több pakolórészt építünk be konyhádba.

Nagy konyhák esetén az egyedileg tervezett konyhabútor különleges elemekkel tudja impozánssá tenni a teret. Szintúgy vannak olyan megoldások, mellyel a nagy konyhák még inkább mutatóssá válhatnak.

Az otthonunk szíve, a konyha

A legtöbb háziasszony sok időt tölt a konyhájában, ezért sem mindegy, hogy milyen környezetben készülnek el a szeretettel-teli ételek a vasárnapi asztalra.

A tárolók elrendezése, mérete megszabja a használhatóságot. Apróságnak tűnik, de egy nem jó helyre került polc is megnehezítheti a konyhában végzett munkánkat. Ezért is szeretnénk úgy kialakítani konyhádat, hogy az Neked a legpraktikusabban és legkényelemesebben legyen berendezve.

Nincs még elképzelésed?

Nálunk nem akadály!

Nem okoz számunkra problémát, ha nincs elképzelésed, nem tudod, hogy milyen stílusban, színben, méretben szeretnéd velünk megcsináltatni konyhádat.

A tervezési folyamatokat bízd ránk!

Nézd meg bemutatókonyhánkat, melyből ötleteket meríthetsz és tervezzünk együtt, egy olyan konyhabútort Neked, amit elégedetten fogsz használni hosszú időn keresztül.

Sokéves tapasztalataink alapján ismerjük már a megrendelőink igényeit és az apróságnak tűnő trükköket és praktikákat, mellyel a konyhádat még inkább kihasználttá tudjuk alakítani.

Konyhádat maximálisan a Te igényeid és elképzeléseid szerint valósítjuk meg. A Mobyan-nál szeretjük a kihívásokat. Számunkra minden egyedileg készített bútor egy történet, mellyel a megrendelő álmát váltjuk valóra. Célunk, hogy minőségünkkel és szakértelmünkkel egyedivé tegyük a konyhádat.

Konyhabútoraink képekben