Egyedi konyhabútor készítés

Egyedi konyhabútor készítés

A konyha és az étkező minden otthon szíve, az a tér, ahol egybegyűl a család és a barátok. Egy olyan hely, ahol sok időt töltötök el, éppen ezért fontos számunkra hogy konyhátokat úgy alkossuk meg, hogy a családi élet központjává válhasson.

Egyedi konyhabútor készítés

Egyediség

Kész konyhabútorok nagy választékban kaphatóak, de az esetek nagy részében nem felelnek meg
igazán.

Lehet, hogy csak kihasználatlanul hagynak helyeket a konyhában, vagy nem passzol bele a mosogatógép, esetleg nem abba az irányba nyílnak az ajtók, ahogy azt szeretnéd. Az egyedileg gyártott konyhabútorral semmi ilyesmi nem fordulhat elő.

A lakás azon része, ahova a konyhádat képzelted el, sok esetben véges a változtathatósága, így a bútornak kell alkalmazkodnia a tér adottságaihoz. Ebből a szempontból is tökéletes választás az egyedi bútor, ugyanis ebben a helyzetben minden oda kerül, ahol az a legjobb helyen van.

Kis konyha esetén minden centiméter számít, hogy kihasználttá tudjuk tenni. Kollégáink pedig ismerik az olyan trükköket, mellyel a teret nagyobbá varázsolhatjuk, vagy egy másfajta elrendezés segítségével több munkafelületet tudunk kialakítani vagy több pakolórészt építünk be konyhádba.

Nagy konyhák esetén az egyedileg tervezett konyhabútor különleges elemekkel tudja impozánssá tenni a teret. Szintúgy vannak olyan megoldások, mellyel a nagy konyhák még inkább mutatóssá válhatnak.

Az otthonunk szíve, a konyha

A legtöbb háziasszony sok időt tölt a konyhájában, ezért sem mindegy, hogy milyen környezetben készülnek el a szeretettel-teli ételek a vasárnapi asztalra.

A tárolók elrendezése, mérete megszabja a használhatóságot. Apróságnak tűnik, de egy nem jó helyre került polc is megnehezítheti a konyhában végzett munkánkat. Ezért is szeretnénk úgy kialakítani konyhádat, hogy az Neked a legpraktikusabban és legkényelemesebben legyen berendezve.

Nincs még elképzelésed?

Nálunk nem akadály!

Nem okoz számunkra problémát, ha nincs elképzelésed, nem tudod, hogy milyen stílusban, színben, méretben szeretnéd velünk megcsináltatni konyhádat.

A tervezési folyamatokat bízd ránk!

Nézd meg bemutatókonyhánkat, melyből ötleteket meríthetsz és tervezzünk együtt, egy olyan konyhabútort Neked, amit elégedetten fogsz használni hosszú időn keresztül.

Sokéves tapasztalataink alapján ismerjük már a megrendelőink igényeit és az apróságnak tűnő trükköket és praktikákat, mellyel a konyhádat még inkább kihasználttá tudjuk alakítani.

Konyhádat maximálisan a Te igényeid és elképzeléseid szerint valósítjuk meg. A Mobyan-nál szeretjük a kihívásokat. Számunkra minden egyedileg készített bútor egy történet, mellyel a megrendelő álmát váltjuk valóra. Célunk, hogy minőségünkkel és szakértelmünkkel egyedivé tegyük a konyhádat.

Miért érdemes egyedi konyhabútort választani?

A konyha a lakás egyik legfontosabb helyisége, ahol nemcsak főzünk, hanem étkezünk, beszélgetünk, és pihenünk is. A konyha hangulata és kényelme nagyban függ a konyhabútortól, amely meghatározza a konyha kinézetét, funkcionalitását, és praktikusságát. Ha szeretnél egy olyan konyhát, ami tökéletesen illeszkedik a tér adottságaihoz, a személyes ízlésedhez, és az igényeidhez, akkor érdemes egyedi konyhabútort választanod. Az egyedi konyhabútoroknak számos előnye van, melyeket, a következőkben ismertetünk.

Az egyedi konyhabútorok illeszkednek a tér adottságaihoz

Az egyik legnagyobb előnye az egyedi konyhabútoroknak, hogy pontosan méretre készülnek, így kihasználják a rendelkezésre álló teret, és nem marad kihasználatlan hely. Az egyedi konyhabútorokkal nem kell alkalmazkodnod a szabványos méretekhez, hanem te határozod meg, hogy milyen magas, széles, és mély legyen a konyhabútorod, és hogy milyen elrendezésben helyezkedjenek el a szekrények, a fiókok, a polcok, és a munkapult. Így nemcsak a konyha alapterületét, hanem a magasságát is ki tudod használni, és olyan konyhabútort kaphatsz, ami maximálisan illeszkedik a konyha formájához, legyen az L-alakú, U-alakú, vagy szigetes.

Az egyedi konyhabútorokkal személyiségedet is jobban kifejezheted

Az egyedi konyhabútorokkal nem kell beérned a kész konyhabútorok korlátozott választékával, hanem te döntheted el, hogy milyen stílusú, színű, és anyagú legyen a konyhabútorod. Az egyedi konyhabútorokkal megteremtheted a konyhád egyedi hangulatát, ami tükrözi a személyiségedet, az ízlésedet, és a stílusodat. Akár modern, akár klasszikus, akár rusztikus, akár minimál konyhát szeretnél, az egyedi konyhabútorokkal megvalósíthatod az elképzeléseidet. Az egyedi konyhabútorokkal választhatsz a különböző színek, minták, anyagok, fogantyúk, és kiegészítők közül, és összeállíthatsz egy olyan konyhabútort, ami harmonizál a konyha többi elemével, és a lakás egészével.

Az egyedi konyhabútorok növelik a konyha funkcionalitását és esztétikumát

Az egyedi konyhabútorokkal nemcsak a konyhabútor kinézetét, hanem a konyha használhatóságát is javíthatod. Az egyedi konyhabútorokkal olyan konyhát alakíthatsz ki, ami megfelel a főzési szokásaidnak, a konyhai eszközeidnek, és a tárolási igényeidnek. Az egyedi konyhabútorokkal kialakíthatsz egy ergonomikus konyhát, ahol minden kéznél van, a főzés is kényelmessé válik ezáltal. Az egyedi konyhabútorokkal elkerülheted a felesleges zsúfoltságot, a káoszt, és a rendetlenséget, és helyette egy tiszta, rendezett, és átlátható konyhát kaphatsz. Az egyedi konyhabútorokkal növelheted a konyha esztétikumát is, hiszen a konyhabútorod nemcsak praktikus, hanem szép is lesz, és öröm lesz benne főzni, étkezni, és időt tölteni.

Minőségi alapanyagokból és kiegészítőkből készítjük el egyedi konyhabútorodat

Az egyedi konyhabútorokkal kapcsolatban nem kell aggódnod a konyhabútorod minőségéért, hiszen az egyedi konyhabútorok kiváló alapanyagokból és kiegészítőkből készülnek, amelyek garantálják a konyhabútorod tartósságát, strapabíróságát, és könnyű tisztíthatóságát.

Az egyedi konyhabútoroknál te szabhatod meg, hogy milyen anyagból legyen a konyhabútorod. Az egyedi konyhabútoroknál te választhatod
ki, hogy milyen kiegészítőkkel legyen felszerelve a konyhabútorod, legyen az csaptelep, mosogató, sütő, főzőlap, páraelszívó, vagy mosogatógép. Az egyedi konyhabútoroknál biztos lehetsz benne, hogy a konyhabútorod hosszú éveken át szolgálni fog téged.

Rólunk mondták

Ádám Kiri
Ádám Kiri
2023-11-18
Zsuzsanna Varga
Zsuzsanna Varga
2023-11-18
Hibátlan, gyors, tiszta munka! Több bútort rendeltünk már a Petiéktől (konyha, előszoba, gyerekszoba) es mind tökéletes még több év elteltével is! Csak ajánlani tudom Őket!
Kecskés Szandra
Kecskés Szandra
2023-11-17
Ajánlom! Megbízható, korrekt cég, magas minőségi munka.
Horváth Anett
Horváth Anett
2023-11-17
Pontos, precíz munka, gyönyörű kivitelezés. Imádom az általuk készített bútoraimat!
János Burzuk
János Burzuk
2023-04-07
Piroska Rábl
Piroska Rábl
2023-02-01
Teljes mértékben elégedettek voltunk Péter szaktudásával és munkájával. Precíz, pontos, gyönyörű bútorokat készített a házunkba. Csak ajánlani tudom.
Lászlóné Kecskeméti
Lászlóné Kecskeméti
2022-11-05
Ajánlásra választottam a Mobyant, mert fontos volt a jó tapasztalat számomra.Korrekt ,pontos cég, a tervezéstől a kivitelezésig segítségemre voltak, egészen az apróbb részletek, fogantyúk kiválasztásakor, konyhai gépek megrendelésekor. Nem utolsó szempont, hogy a határidőt korrektul betartották, ez is fotos volt számomra az egyéb munkafolyamatok miatt. Csak ajánlani tudom!
Ferenc Molnár
Ferenc Molnár
2021-06-13
Zsolt Csesztregi
Zsolt Csesztregi
2020-01-06
A megrendelt konyhabútort nagyon jó minőségben , határidőre legyártották és be is szerelték.
János Mészáros
János Mészáros
2019-12-12

Konyhabútoraink képekben